مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از امضای توافقنامه یک میلیارد دلاری میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با شرکت ملی حفاری ایران خبر داد و گفت: بر اساس مفاد این توافقنامه، حدود ۲۰۰ میلیون دلار به بازسازی و نوسازی دکلهای حفاری شرکت ملی حفاری ایران اختصاص مییابد.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران تأمین پایداری عملیات و بالا بردن قابلیت اطمینان عملکرد تجهیزات و تأسیسات نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه و اساسی آنها را از جمله اولویتهای مدنظر برشمرد.
ظرفیت تولید نفت کشور تا پایان سال ۱۴۰۰ برابر ۳ میلیون و ۸۳۸ هزار بشکه در روز بود و آنطور که مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرده این ظرفیت تا پایان سال با افزایش ۲۰۰ هزار بشکهای، به ۴ میلیون و ۳۸ هزار بشکه در روز میرسد.
مشاور وزیر نفت و مدیر نظارت بر طرحهای عمرانی شرکت ملی نفت، گفت: ۱۰ میلیارد تومان برای آفت زدایی از جنگلهای بلوط زاگرس ذیل مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت تخصیص پیدا کرد.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت:مجلس معتقد است که با اصلاح رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت، اعتبار مورد نیاز توسعه صنعت نفت و گاز کشور باید به شرکت ملی نفت داده شود.
پژوهشگران مرکز واحدهای پیش ساخته فرآورش نفت خام جهاد دانشگاهی با استفاده از حداکثر توانمندی ساخت داخل، با نمک زدایی و جداسازی آب و رسوبات از نفت، روزانه ۶۰ هزار بشکه نفت خام را به صورت آماده صادرات یا ارسال به پالایشگاه ها تحویل شرکت ملی نفت میدهند.
مدیر سرمایهگذاری و کسب وکار شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هماکنون که در شرایط تحریم هستیم بعضی از نشانهای تجاری بزرگ دنیا برای تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز توسعه آزادگان اعلام آمادگی کردهاند، گفت: البته عدهای دوست ندارند توسعه میدان آزادگان کلید بخورد و به بهرهبرداری برسد.
نشست بررسی الزامهای مورد نیاز و برنامهریزیهای لازم بهمنظور رفع موانع پیش رو با هدف افزایش ظرفیت تولید نفت با حضور مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران در اهواز برگزار شد.
افزایش تولید نفت و گاز و تکمیل توسعه میدانهای مشترک از جمله پارسجنوبی و غرب کارون، تنوعبخشی و افزایش فروش نفت از مسیر بخش خصوصی و تسلط اقتصاد دانشبنیان نفت برای تحقق خنثیسازی تحریمها و توسعه کسب و کار با محور صادرات را میتوان از اهداف و اقدامهای شرکت ملی نفت ایران در برنامه یکساله دولت سیزدهم برشمرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه تاکنون ۱۰ میلیون بشکه میعانات گازی در طرح مرکاپتانزدایی میعانات گازی فازهای ۲ و ۳ پارس جنوبی پس از شیرینسازی صادر شده است، گفت: سرمایهگذاری در این طرح طی سه تا چهار ماه باز میگردد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به سرمایهگذاری خارجی ۱۰۰ میلیون دلاری برای ایجاد پایانه صادراتی گاز مایع (الپیجی) گفت: ورود بخش خصوصی برای اجرای این طرح لازم و راهبردی بود.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی تهران از بومیسازی ساخت لوله مغزی سیار (coild tubing) به عنوان نخستین دستاورد شاخص جهاد دانشگاهی تهران خبر داد و گفت: لوله مغزی سیار از تجهیزات مصرفی در صنعت نفت است که بهوسیله آن عملیات درونچاهی در عمق زیاد انجام میشود.
بهرهبرداری از نخستین واحد شیرینسازی میعانات و مرکاپتانزدایی در فازهای ۲ و ۳ پارسجنوبی ضمن افزایش ۸۰ هزار بشکهای ظرفیت شیرینسازی میعانات گازی، زیرساختهای صادرات این محصول را تقویت میکند.
مردادماه امسال همسو با افزایش همکاریهای شرکت ملی نفت ایران و بورس انرژی کشور شاهد موج عرضههای این شرکت در تالارهای بینالملل و داخلی بورس انرژی بودیم که سبب صادرات بیش از ۱۰۷.۵ میلیون دلار حاملهای انرژی و فرآوردههای نفتی شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تفاوت دولتها را در اتخاذ تصمیمهای راهبردی دانست و گفت: اگر اقدامهای راهبردی به مدد و توان داخلی و اراده همکاران شرکت نفت و گاز پارس انجام نمیشد، اکنون چه پاسخی برای تأمین انرژی مورد نیاز کشور داشتیم؟